Vacatures

Regelmatig zijn we op zoek naar vrijwilligers die het mogelijk willen maken dat vluchtelingen zich welkom en thuis voelen. Je kunt je hier aanmelden als je iets wilt doen. Je kunt ook gericht op een functie reageren. Of meld je aan voor een evenement.

Op het moment zijn we dringend op zoek naar de volgende mensen:


Ambassadeur 

Houd je van mensen? Vind je het leuk om in teamverband te werken? We zoeken een aantal communicatief vaardige mannen en vrouwen die overzicht houden en voor groepen durven presenteren. Ben jij dit? Kom ons team versterken en help ons netwerk van communities uit te breiden. Je zult de eerste keren meelopen zodat we kennis van onze methode over kunnen dragen. Daarna kun je beslissen of dit goed bij je past. Je krijgt er veel voor terug: door deel te worden van het netwerk van Groningen Verwelkomt, leer je Groningen op een heel andere manier kennen, je maakt kennis met veel verschillende culturen en je wordt deel van een enthousiast en energiek team.


Secretariaat

Kan je goed overweg met mail? Heb je ervaring met notuleren? Wil je ons CMS-systeem leren kennen? Dan zoeken we jou! Als spil van onze organisatie heb je een onmisbare rol en ben je deel van een enthousiast team. Je hoort uit eerste hand wat er in Groningen gebeurt en draagt bij aan een efficiënte werkwijze.


Communicatiecoördinator

Heb je ervaring in de communicatie en kan je een groep enthousiaste mensen coördineren? Dan zoeken we jou! Als coördinator van het communicatieteam zorg je dat de verschillende communicatievrijwilligers inhoud maken voor en plaatsen op onze verschillende kanalen (Twitter, Facebook, website, nieuwsbrief). Daarnaast is de coördinator communicatie het eerste aanspreekpunt voor de pers. Je houdt regelmatig contact en stemt af met de coördinatoren van de teams die activiteiten organiseren.


Event Manager

Wij zoeken een Event Manager!

Jouw opdracht is om evenementen te organiseren. Voor alle aspecten die bij een evenement van Groningen Verwelkomt komt kijken. Jij gaat zorg dragen voor het werven van vrijwilligers, programmering, aankleding, catering en bereikbaarheid. Uiteraard sta je er niet alleen voor, maar heb je mensen om je heen die je ondersteunen!

De evenementen zijn in de stad en/of provincie Groningen. De doelgroepen zijn kinderen en volwassenen met uiteenlopende culturele achtergronden. Denk aan: sport en spel, (inter)culturele evenementen.

Interesse? Stuur dan een motivatie met cv!


Vrijwilliger opstartteam

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die aan de slag kan gaan in het opstartteam! Je zorgt samen met anderen in het opstartteam dat communities worden gevormd, de buddystructuur vorm krijgt en dat de randvoorwaarden voor de activiteiten op orde zijn.

  • Je bent een teamplayer
  • Je bent organisatorische sterk
  • Je stapt graag op mensen af

Interesse? Stuur dan een motivatie met cv!

Als jouw functie er niet bijstaat, laat het ons weten!