Word Vriend van Groningen Verwelkomt

Stel je voor: in een onbekend land ben je nieuw en moet je een bestaan opbouwen. Wat helpt jou het meest? Werk vinden? Een taalcursus? Wij zijn er van overtuigd dat sterke relaties onmisbaar zijn. Met sterke relaties kun je Nederlands oefenen, vind je werk, kun je je zorgen kwijt. Samen weet je meer! Daarom stellen wij communities centraal.

Vanaf september werken we alleen nog maar met communities. Van daaruit adresseren we behoeftes en noden. We gaan intensiever met elkaar optrekken. We zijn op zoek naar nieuwe en oude Groningers die deel willen zijn. Wij gaan een sociaal netwerk bouwen zoals je die kent in dorpen. Weten wie wie is, noaberschap, elkaar helpen. Een hecht dorp in de stad.

Om continuïteit te garanderen, zijn we op zoek naar 25 giftgevers die gemiddeld €30 per maand doneren. In het afgelopen jaar zijn we gefinancierd door het Oranjefonds en het Kansfonds. Helaas is daar voor het komende jaar geen zicht op. Help jij ons vluchtelingen helpen? Kies hieronder een maandelijks bedrag. Als Vriend van GV houden we je frequent op de hoogte!

Of maak een handmatige (maandelijkse) donatie over op NL25 ABNA 0476 86 7436 t.n.v. Groningen Verwelkomt t.a.v. “Vriend van GV”