Vluchtelingen houden Wereldkeuken open

Na vele Eat & Meets te hebben georganiseerd, kwam onze droom uit: een restaurant met Wereldkeuken als sociale ontmoetingsplek. Nu in tijden van corona staat het initiatief onder druk. We willen samen met lunchroom Salmagundi’s  heerlijk eten op tafel blijven zetten en tegelijkertijd vluchtelingen kansen blijven bieden een cateri3ngbedrijf te starten of toe te werken naar een baan als kok in de Groningse horeca. U/Jij kunt helpen! 

Vanaf 22 oktober kun je op donderdagen, vrijdagen en zaterdagavonden genieten van een overheerlijk afhaalmenu wereldkeukenstijl. Ook onze fameuze borrelplanken zijn te bestellen. Flesje wijn erbij? Tuurlijk 🥂

De Wereldkeuken is een restaurant waar gerechten worden geserveerd van over de hele wereld, door vluchtelingen die maar wat graag in de Groningse samenleving willen integreren. Eten verbindt. Daarom zijn nieuwe Groningers die lekker kunnen koken een verrijking voor onze stad. Het biedt hen bovendien een grotere kans op het vinden van een baan.

Onder leiding van een Nederlandse leermeester kok bereiden nieuwe Groningers met ambities in de horeca een Werelds Menu. Er is altijd de keus tussen vlees of vega. Onze gerechten zijn geïnspireerd op de Mediterrane/Midden Oosterse keuken.

Ontdek de smaak van de Wereldkeuken  

Vacatures

We zoeken koks en kelners/serveersters die werkervaring op willen doen, zodat we meerdere avonden in de week open kunnen zijn. Help ons mee en maak van de Wereldkeuken een groot succes!

Waar?

Salmagundi’s zit aan de Oosterhamrikkade 8c in Groningen, aangrenzend aan het Ciboga-terrein; op een steenworp afstand van het UMCG.

Reserveren?

Je kunt hier bij ons alvast een plek reserveren.

Let wel, momenteel kan er alleen afgehaald worden! Gebruik onderstaand formulier: