Vluchtelingen openen Wereldkeuken

Na vele Eat & Meets te hebben georganiseerd, komt onze droom uit: een restaurant met Wereldkeuken als sociale ontmoetingsplek. Nu sinds 1 jaar brengen we samen met lunchroom Salmagundi’s niet alleen heerlijk eten op tafel, maar vooral krijgen vluchtelingen een kans een cateringbedrijf te starten of toe te werken naar een baan als kok in de Groningse horeca. 

De Wereldkeuken is een restaurant waar gerechten worden geserveerd van over de hele wereld, door vluchtelingen die maar wat graag in de Groningse samenleving willen integreren. Eten verbindt. Daarom zijn nieuwe Groningers die lekker kunnen koken een verrijking voor onze stad. Het biedt hen bovendien een grotere kans op het vinden van een baan.

Ontdek de smaak van de Wereldkeuken  

Vacatures

We zoeken koks en kelners/serveersters die werkervaring op willen doen, zodat we meerdere avonden in de week open kunnen zijn. Help ons mee en maak van de Wereldkeuken een groot succes!

 

Waar?

Salmagundi’s zit aan de Oosterhamrikkade 8c in Groningen, aangrenzend aan het Ciboga terrein; op een steenworp afstand van het UMCG.

Reserveren?

Je kunt hier bij ons alvast een plek reserveren.

Let wel, momenteel zijn wij alleen op vrijdagavonden open! Gebruik onderstaand formulier: