Nieuws

Culturele avond in Wereldkeuken verbindt

Tijdens de Eat & Meet van Groningen Verwelkomt op zondagavond 17 december hebben bijna 100 Nederlanders en vluchtelingen met elkaar… Lees verder »

Vluchtelingen openen Wereldkeuken

Na vele Eat & Meets te hebben georganiseerd, komt onze droom uit: een restaurant met Wereldkeuken als sociale ontmoetingsplek. In… Lees verder »

Vluchtelingen oplossing ict-personeelstekort 

Stichting Groningen Verwelkomt start met een 6 maanden durende programmeercursus Redevelop voor vluchtelingen en uitkeringsgerechtigden. Op 8 november 2017 startten… Lees verder »

Oranje Fonds en Kansfonds steunen Groningen Verwelkomt

Het Oranje Fonds en het Kansfonds steunen Stichting Groningen Verwelkomt in het oprichten van communities van vluchtelingen en bestaande Groningers…. Lees verder »

Winkels en initiatieven in Groningen

Ontdek op deze pagina winkels waar je op een goedkope manier kwalitatieve spullen kunt kopen. Heb je beperkt budget of… Lees verder »

Groningen geeft Soubhi hoop

Door: Daan de Grefte Vandaag maakte ik kennis met Soubhi Tabakh. Hij is sinds een tijdje een nieuwe Groninger die ik… Lees verder »

The Dutch Society

Op woensdagavond 19 juli kwamen de communities in de Oosterparkwijk en Korrewegwijk samen in het Floreshuis tijdens de eerste forumavond… Lees verder »

Stichting verbindt oud en nieuw (DvhN)

Afgelopen maandag, 12 april,  was het start event van Groningen Verwelkomt. Noortje van der Leek van het Dagblad van het Noorden schreef hierover… Lees verder »

Vluchtelingen vinden community 

“Het is heel gezellig!”, aldus een nieuwe Groninger tijdens het start-event van Groningen Verwelkomt afgelopen woensdagavond 12 april in het… Lees verder »

Burgerinitiatief koppelt statushouders aan stadjers

Op woensdagavond 12 april om 19:30 uur (inloop: 19:00 uur) worden in het Floreshuis statushouders en stadjers uitgenodigd om buddy’s… Lees verder »

Hart voor de Stad, Hart voor elkaar!