Nieuws

Get Together

Tijdens de Get Together in september 2018 werd de aanwezigen de volgende vraag gesteld: ‘Wat wil je het komende jaar… Lees verder »

Vluchteling? Zoia Albert draagt gedicht voor

Vanmiddag droeg voorzitter Zoia Albert het gedicht ‘Vluchteling?’ voor in de Martinikerk ter viering van 30 jaar INLIA bekend van… Lees verder »

René Paas: “de initiatieven ontroeren me”

Commissaris van de Koning in Groningen René Paas is lid geworden van het comité van aanbeveling van Stichting Groningen Verwelkomt…. Lees verder »

Publicatie sociaal en financieel jaarverslag

Samen leven blijft een wens als we het niet organiseren en inplannen in ons dagelijks leven. In het afgelopen jaar… Lees verder »

Walk & Talk (4e editie)

De 4e editie van Walk & Talk op vrijdag 11 mei was wederom een enorm succes. We hebben veel nieuwe… Lees verder »

Culturele avond in Wereldkeuken verbindt

Tijdens de Eat & Meet van Groningen Verwelkomt op zondagavond 17 december hebben bijna 100 Nederlanders en vluchtelingen met elkaar… Lees verder »

Vluchtelingen openen Wereldkeuken

Na vele Eat & Meets te hebben georganiseerd, komt onze droom uit: een restaurant met Wereldkeuken als sociale ontmoetingsplek. In… Lees verder »

Vluchtelingen oplossing ict-personeelstekort 

Stichting Groningen Verwelkomt start met een 6 maanden durende programmeercursus Redevelop voor vluchtelingen en uitkeringsgerechtigden. Op 8 november 2017 startten… Lees verder »

Oranje Fonds en Kansfonds steunen Groningen Verwelkomt

Het Oranje Fonds en het Kansfonds steunen Stichting Groningen Verwelkomt in het oprichten van communities van vluchtelingen en bestaande Groningers…. Lees verder »

Winkels en initiatieven in Groningen

Ontdek op deze pagina winkels waar je op een goedkope manier kwalitatieve spullen kunt kopen. Heb je beperkt budget of… Lees verder »

Hart voor de Stad, Hart voor elkaar!