Groningen Verwelkomt

Maak jij het mogelijk dat we ook in 2019 door te kunnen gaan met Groningen Verwelkomt? Ook vanaf januari willen we vluchtelingen verbinden aan lieve Groningers, helpen kansen te krijgen om Nederlands te oefenen en aan het werk te komen. 

Doneer direct met iDeal of Paypal of maak een bedrag over… 

Help ook mee:

Crowdfunding

Om onze missie in de stad uit te leven, maken we kosten en daarvoor zijn we in gesprek met de gemeente, diverse fondsen en instellingen. Op dit moment hebben we een gat op onze begroting voor de komende twee maanden. Als burgerbeweging zijn we afhankelijk van (jo)uw steun. Maak jij/maakt u onze missie mogelijk?

Nu we meer dan drie jaar bestaan en de fase van de noodopvang al ruim twee jaar achter ons is gelaten, is het bestuur in gesprek gegaan met onze achterban over ons bestaansrecht en onze identiteit. Het bestuur heeft n.a.v. gesprekken de volgende missie/visie opgesteld.

“Groningen Verwelkomt is een burgerbeweging die het samenleven van oude en nieuwe Groningers ondersteunt en aanjaagt. Met Nieuwe Groningers bedoelen we mensen die gevlucht zijn en in Groningen aangekomen zijn. Dit bereiken we op een verbindende, gelijkwaardige en kleurrijke manier.”

Maak jij deel uit van deze beweging?

66/200 vluchtelingen

33% van het streefbedrag
Hart voor de Stad, Hart voor elkaar!