Vluchtelingen openen Wereldkeuken

Na vele Eat & Meets te hebben georganiseerd, komt onze droom uit: een restaurant met Wereldkeuken als sociale ontmoetingsplek. In samenwerking met lunchroom Salmagundi’s hebben we in november samen met nieuwe en oude Groningers een restaurant geopend.

De Wereldkeuken is een restaurant waar gerechten worden geserveerd van over de hele wereld, door vluchtelingen die maar wat graag in de Groningse samenleving willen integreren. Eten verbindt. Daarom zijn nieuwe Groningers die lekker kunnen koken een verrijking voor onze stad. Het biedt hen bovendien een grotere kans op het vinden van een baan.

Special: Benefiet Eat & Meet!

Ontdek de smaak van de Wereldkeuken tijdens de Benefiet Eat & Meet op zondagavond 17 december en maak integratie- en participatieprojecten van Groningen Verwelkomt mogelijk! Reserveer snel

Waar?

Salmagundi’s zit aan de Oosterhamrikkade 8c in Groningen, aangrenzend aan het Ciboga terrein; op een steenworp afstand van het UMCG.

Reserveren?

Je kunt hier bij ons alvast een plek reserveren.

!! Voor het Benefiet Eat & Meet van zondagavond 17 december reserveer via een andere pagina. Klik hier !!

Let wel, momenteel zijn wij alleen op vrijdagavonden open! Gebruik onderstaand formulier:

 

Vacatures

We zoeken koks en kelners/serveersters die werkervaring op willen doen, zodat we meerdere avonden in de week open kunnen zijn. Help ons mee en maak van de Wereldkeuken een groot succes!