Groningen Verwelkomt houdt benefiet Eat & Meet

Burgerinitiatief Groningen Verwelkomt opent op 17 december om 17:30 uur en om 19:30 uur de deuren van de Wereldkeuken aan de Oosterhamrikkade 8C voor een Eat & Meet!

Meld je direct aan!

De avond is gericht op de ontmoeting tussen nieuwe en ‘oude’ Groningers en wordt omlijst met live achtergrondmuziek. De opbrengst van de avond is bedoeld voor de werkzaamheden van Groningen Verwelkomt die ten goede komen aan de integratie en participatie van statushouders in Groningen. Voor €25 euro heb je een heerlijke maaltijd en twee drankjes.

Het menu bestaat uit drie gangen: een voorgerecht met onder meer Syrische linzensoep, sambosik (groentemix in bladerdeeg) en lekkere broodjes, een hoofdgerecht van Syrische rijst met diverse groenten (keuze uit een vlees- en vegetarische variant) geserveerd met een Syrische salade en als dessert kunt u genieten van Katayaf, een Syrische delicatesse.

Onze projecten

Groningen Verwelkomt verbindt statushouders met Groningers in communities in diverse wijken, traint statushouders in programmeertalen in het programma Redevelop en biedt participatiebanen aan in de Wereldkeuken aan koks en kelners/serveersters.

Doneer

Kun je niet aanwezig zijn? Wil je het werk van Groningen Verwelkomt toch mogelijk maken? Doneer dan een bedrag via ons donatieformulier. Denk voor dit benefiet aan donaties à € 10, € 25 of € 30. (Bij aanwezigheid word je de mogelijkheid gegeven om donaties contant op locatie te schenken.)

Meld je hier aan voor het benefiet diner:

Hoofdgerecht:

Zorg er voor dat je voor dit benefiet wel contant geld bij je hebt! 🙂

Bekijk agenda